9. sınıfa gecmiş bir oğrenciyim. Basketbolu hayatımda hic mac olarak oynamadım. Arada potaya basket atma amacıyla topu eline alırım o da en son 2 ay onceydi sanırım. Step vb. Basketbol terimlerini bilmiyorum İskenderun'da kuzenim bana oğretmeye calışıyordu az cok terimlerini değil ama topa dalma konusunda ornek gosteriyordu tam olarak beceremiyordum hemen yorulmalar susamalar başlıyordu cunku refleksleri tam olarak oğrenemediğimden dolayı kendimi yorarak oynuyordum.
Futbola gelince herhalde oynadım futbolu ama futbolda da eksiklerim var. Mesela 4.Sınıfa kadar icine kapanık bir cocuktum ve arkadaş ortamında yoktu kalkıp tek başıma top oynayacak değildim zaten. Buyudukce acıldım biraz ama ortaokulda ilkokulda nasıl tanındıysam oyle gorunduk artık bazen oyle iyi oynuyorum ki defans konusunda Helal helal diyorlar eskiden dalga gecenler de şaşkınca izliyor. Kalecilikte cok cok kotuyum topu tutamıyorum yani nasıl bir duygu bilemezsiniz bir yandan haklılar gibi geliyor bana kızanlar. Coğunlukla uzerime baskı yaparlar adam gibi oyna gibi insan bu laflardan sonra nasıl oynayacağını şaşırıyor. Rahat bıraksalar adamı kendi kendimize ogrensek ama oğrenmek icin baya gec haklısınız. Dışarı hic cıkmam ev kuşu derler bana. Akrabalar kuzenler hepsi ayrı memlekette. Ben Mersin'de onlar İskenderun'da yol yakın olabilir ama inanın bu yaşıma geldim oradan ayrılınca hala ağlıyorum yani benim yaşadıklarımı aranızda yaşayan var mıdır acaba cok merak ediyorum. Burada ne duzgun arkadaşım var ne de kuzenim var. Kuzenlerimin yanına gidince en azından dışarı cıkıp oynuyoruz. Ben bilgisayara, teknolojiye kucukluğunden beri cok meraklı biriyimdir bu yaşıma kadar Android, Windows ile ilgili yeterli bilgiye sahibim kurcalamayı cok severim ozellikle Android'in sistem dosyalarına kadar inip duzenleme yapıyorum boyle bir insanım ben bu ilgi alanım kesinlikle sacma değil sacma olan benim fazla sosyal olmaman.
Abiler ya da aynı yaştaki arkadaşlarım bana fikir verin onumde 4 Yıllık Anadolu Meslek Lisesi hayatım var. Bu sure icinde kendini kanıtlamak istiyorum nereden başlamalıyım? Oyle asosyal, korkak, oynamayı bilmeyen biri gibi tanınmak istemiyorum.
Futbol ve basketbol oynamayı bilmemek
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Futbol ve basketbol oynamayı bilmemek