Kendimi bildim bileli zayıfım bebekken cok şişmanmışım ne zaman ki bilincim yerine geldi, buyudum; o zamandan beri zayıfım. Boyum 175 cm, kilom 49-50 arasıdır.

Yıllardır denemediğim yontem kalmadı sayılır. Hastaneye de gittim her şeyim normal cıktı bir sorunum yok kucukken bir kez tuvalette 5-6 tane minik solucanlar gordum o zamandan sonra hic gormedim. Ne olur ne olmaz diye yakın zamanda ilacını kullandım bir şey cıkmadı. Diyet yaptım haşlanmış yumurtayı sevmem mesela ama listemde 1 tane vardı. Sabahları recel vs. yerine 2 adet haşlanmış yumurta yerdim, 4-5 ayda 3 kilo almıştım sonra bir haftacık hasta oldum tam 6 kilo verdim sonra bezdim hayattan kendimden. Her gece bir leğen sut, cici bebe, pekmez karışımı yediğim bile oldu ama nafile.

Denemediğim 2 yontem kaldı.
1) Karbonhidrat Tozu
2) Spor

Şimdi aklımda Hardline ProGainer Karbonhidrat Tozu almak var. 5 KG'ı 210 TL gibi bir meblağ fakat parayı bulup alacağım kafaya koydum. Ben bunu alsam, yemek saatlerime (yemek saatlerim cok değişiktir, kahvaltıyı oğlen 2'de yaptığım da olur oğle yemeği yemem genelde, acıktığımda atıştırırım akşam babam geldiğinde beraber akşam yemeği yeriz.) dikkat etsem, her zamankinden daha cok yemeye calışsam ve evde dumbelllarla ve duzenli bir programla spor yapsam kilo alır mıyım? Daha doğrusu kilo alırsam sağlıklı olur mu? Aldığım kilo yuzume kollarıma bacaklarıma gider mi inşallah alırsam tabii. Yuzum zayıflıktan coktu cirkin gozukuyorum aynalara kusum. Bayram tatili bitince sipariş vereceğim o zamana kadar cevaplarını bekliyorum.