Yakında aikidoya başlamayı duşunuyorum, fakat bunun icin aikido kıyafeti gerekiyor. Sensei bana uzerinde cok buyuk bir arma olmadığı surece dışarıdan alabilirsin dedi. Ben de 200-300TL arası aikido kıyafeti bakacağım fakat hic anlamıyorum hangi marka daha iyidir, veya hangi kıyafet daha kalitelidir falan. Anlayan kişiler yardım edebilir mi? Boy ve kilomu tam bilmiyorum fakat kilolu değilim, boyum 1.70 civarı bir şey. Beğendiğim kıyafetler de şunlar.

adidas j930/j800 beyaz judo kıyafeti Fiyatları ve Ozellikleri adidas j930/j800 beyaz judo kıyafeti en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com

Dragon Karate Kumite Master Elbisesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dragon Karate Kumite Master Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

CYCLONE Karate Kumite Elbisesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL CYCLONE Karate Kumite Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

TOP GLORY Karate Kumite Elbisesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL TOP GLORY Karate Kumite Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com