Başlığı nasıl koysam bilemedim, mazur gorun.

59 kilo ile başladığım vucut geliştirme seruveninde birinci senem 72 kilo olarak bitti. 17 yaşında 1.77 boyundayım. Yağ oranım sabit 13 kaldı ve bir sene boyunca herhangi bir supplement kullanmadım. Tam zirve zamanımda Ramazan denk geldi. Ramazanda kas kaybetmemek icin protein tozuna başladım sahurla iftar arası bir servis aldım ve gunde uc litre su duzenimi bozmadım ve haftada bir iftardan sonra normal sporumu yaptım. Ramazan biteli iki hafta oluyor ve daha sıkı bir tempoda (haftada 5 gun, bolgesel) daha guzel bir beslenme ile başlamış olmama rağmen bugun aldığım olcumde yağ kilom sabit kalmış fakat 2.8 kilo kas kaybetmişim bu durum bende ne moral bıraktı ne motivasyon. Bu gune kadar pes etmeyi duşunmemiş birisi olarak tamamen bırakmaya kadar duşundum sporu. Gunde kilomun 2 katı gram kadar protein alıyorum. Kalori ihtiyacımı karşılayacak kadar karbonhidrat ve yağ alıyorum buna rağmen nasıl olur da kas kaybederim?

Sporda kullandığım programı değiştirmek yerine ağırlıkları arttırarak hacim amaclı gelişmeyi hedefledim hep, ve ağırlıklarımı gercekten arttırabilmiş olmama rağmen bu kadar kilo nasıl vermiş olabilirim? Gercekten kimse yardımcı olmuyor, az yemişsindir, protein almamışsındır deyip duruyorlar. Gercekten bilgisi olan birisi yardımcı olursa inanılmaz mutlu olurum ne yapacağımı şaşırdım.