İcimden geldiği icin yazmak istedim cunku tarifi olmayan bir mutluluk icindeyim.
21 yaşındayım bu zamana kadar basketbol, futbol, masa tenisi, vucut geliştirme, boks, yuzme ve voleybol olmak uzere bir cok sporla uğraştım ancak hicbirinde kalıcı bir şey yapmadım. Yine de kısa donemlerde başarılı oldum.
Universite dolayısıyla spora hic ama hic zaman ayıramıyordum. Her turlu sporu terk ettim yaklaşık 2 senedir merdiven cıkmaktan başka bir şey yapmıyorum.
Lisede basketbol takımındaydım elimde top o kadar sırıtıyordu ki daha once hic oynamadığım icin bu konuda cok takılmadım. Bulunduğum ilcede/ilde cok onemliydi basketbol. Yer vereyim hatta Tokat. Her neyse okul takımına girdim ve lise bitti basketbol bitti. Yaklaşık 4 senedir hic oynamadım.
Gecen hafta ozlediğimi farkettim bir tane top aldım. Ayakkabım her şeyim zaten vardı.
Bugun ilk kez elime topu alıp sahaya adım attığımda yaşadığımı hissettim, aldığım nefes topu yere vurmam, hamlıktan bileklerimin acıması.. Universite son sınıfa geciyorum seneye belki okul takımına girmek icin cabalarım da hatta..
Demem o ki bir top insanı hayata ancak bu kadar dondurebilirdi forum..
Basketbola Donuşum
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Basketbola Donuşum