Ben yaklaşık 4 aydır spor salonuna gidiyorum. Yaşım 17. Gitmeden once 60 kiloydum. 4 ay sure icerisinde sadece 7 kilo alabildim. Zaten zor kilo alan biriyim benim duşunceme bakılırsa 4 ayda 7 kilo iyi benim icin fakat hala zayıflığım var. Yemek duzenimi nasıl yapacağımı bi turlu anlamadım. Bir suredir kilom sabit hic değişmedi hep 67'lerde geziyor. Neler tuketmeliyim? Bir sporcunun ihtiyacı olanlar nelerdir? İnternette araştırıyorum cok karışık geliyor bir şey anlamıyorum.
Bence beslenme duzenim cok kotu o yuzden bana duzgun bir yemek duzeni lazım. Mesela spor yapan birinin nasıl beslenmesi gerektiğini bilen arkadaşlar bana fikir verirse cok iyi olur bence. Cunku bu duzenle nereye kadar?
Şu an beslenme duzenim şu: Sabah kahvaltısında 2-3 kaynamış yumurta, şekersiz cay, 2-3 dilim kepek ekmeği, 3 parmak boyutunda peynir.
Oğlen zamanı ne varsa yiyorum mesela kuru fasulye var diyelim onu yerim yanına gene bir miktar cok tahıllı ya da kepekli ekmek. 1 adet muz.
Oğle yemeğinden 2 saat sonra falan ton balığı yerim ve gene ekmek. (ekmek olmadan doymuyorum), fıstık ezmesi 3-4 kaşık.
Akşam yemeğide aynı ne cıkarsa evde.
Yatacağıma yakın 1 elmayı dilimleyip yerim, 2 muz, 1 bardak sut, oyle fındık fıstık yerim.
Protein tozunu spor yaptığım gunler sporum bittiği gibi iciyorum. Haftanın 5 gunu yapıyorum.
Vucut Geliştirme Yapan Biri Nasıl Beslenmeli?
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vucut Geliştirme Yapan Biri Nasıl Beslenmeli?