Merhaba, 13 yaşındayım. Gecen sene boyle bir sıkıntı cekmezdim dayanıklı sağlam hafif kilolu bir cocuktum. Kolay kolay yere yatmazdım. Ama pandemi gectikten okullar acıldıktan sonra benim kilom hızlı bir şekilde eridi ve biraz zayıf kaldım. Zayıf değilim ama eskisi gibi iri yapılı bir tipte değilim. Eskiden sağdan sola vurabileceğim bir cocuk, şimdilerde beni yine dovemese de zorlamaya başladı. Kiloyu anlardım da bu guc kaybı neden gitti onu anlamadım. Konuya gecersek evet dayanıklılık icin ne yapmalıyım? Benim aklımda bol protein alıp guc antrenmanı yapmak ve mma (Karma dovuş sanatları) kursunda eğitim almak ama oğrenciyim ve aileme yuk olmak istemediğim icin kendime alabileceğim protein iceren şeyler neler? Haftalık 100 TL okul harclığım ve arada sıarada babamlara yardım edip 30 TL gibi bir şey kazanabiliyorum haftada 1 kere. Bu proteinli sut olabilir, cikolata olabilir, fen hocasından duymuştum leblebi olabilir, sizce nasıl beslenmeliyim? Ve biliyorsanız bu guc antrenmanı nasıl bir şey? Yaşımdan oturu cahilliyet var biraz ama sizden yardım istiyorum. Şimdi anlattığım konuda da sırf dovuş icin yapmıyorum. Sadece eskisi gibi hatta eskisinden daha iyi olmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?