Arkadaşlar 1 Mart tarihinde başladım ve disiplinli bir şekilde evde olabildiğince geliştim. Mental olarak geliştim, en cok istediğim 2. şeydi bu. Oğrendiğim kadarıyla yağ oranım duşmuş, karın kasım daha rahat gorunur oldu, damarlarım belirginleşti ve ozellikle kol kaslarım hacim kazandı. Ne kadar buyuk bir değişim bilemem ama gercekten gozle gorulur bir değişim oldu. Zayıf olduğum icin olabilir, şuan kilo almaya calışıyorum. 1 ay sonra spor salonuna yazılıp uzman birinin desteği ile profesyonel aletler kullanacağım. Kalp hastası mıyım, değil miyim bilmiyorum ama kalbimde bir sorun var ve gecmiyor. Doktor asla ama asla "supplement" denilen şeylerden almamam gerektiğini soyledi. Ben nasıl gelişim gostereceğim? Daha doğrusu gelişebilir miyim? Ailemin durumu her gun tavuk goğsu almaya yetmez, 2-3 gunde bir alabilirim ancak. Hayalimdeki vucut atletik, biraz parcalanmış ve şişkin ust bedenli. Genetik olarak bir arkadaşım şanslı olduğumu soyledi, goğus ve triceps kasımın hatları epey keskin. Fotoğrafını koyduğum gibi bir vucudu hic "supplement" almadan yapabilir miyim?