Yaklaşık 8 aydır vucut geliştirme sporuyla ilgileniyorum. Bu sporun faydalarını gordum bir adım oteye gitmek icin destek urunler kullanmaya karar verdim. İşte sıkıntı burada başladı , ulkemizin mevcut ilerleyen sisteminde herkesin potansiyel dolandırcıya donuşmeye kalkmasından dolayı kafam'da soru işaretleri oluştu.

Protein7.com adresinden dunyaca tanınan ve tavsiye edilen bir marka olan optimum nutritation gold whey protein + creatine sipariş ettim. Urun bana kısa surede ulaştı ama urunun etiket ic muhafaza vb etkenlerden dolayı orjinalitesinden şupheye duştum. Alışveriş yaptığım firmayla goruştuğum'de bizde sahte urun olmaz diyerek biraz sitemkar ve uste cıkma hevesi icerisinde diyaloğu, tipik suclu psikolojisinde goturdu. Aldığım cevapların tatminsizliği uzerine ki bunlar biz glanbia firmasıyla calışıyoruz bizde yamuk olmaz imajına duşene kadar. Urunun ingiltere'deki uretim tesisine mail attım. Urun fotoğrafları ve sıkıntılarımı dile getirdim. Donuş yapılmadı sonra distributor firmanın ingiltere merkezine mail attım suan 48 saat icerisine girmek uzereyim ve geri donuş sağlanmadı. Firmanın turkiye ayağına mail yada mesaj atasım yok cunku adam bana orjinal diyip kestirip atıcak bir bandrol yada ispata mumkun herhangi bir arguman sunamıyorlar uzerinde kod var diyor ben sana 1000 tane kod yapayım orjinal urune ait bu urunun orjinal oldugu anlamına gelmez ! Neyse konuyu dağıtmadan size aldığım urunun fotoğraflarını sunayım tecrubeli vucut geliştirici arkadaslar belki bana yol gosterirler.

1. Urun etiketi cok amator
2. Urun tadı nesquik andırıyor , sıvı ile karıştırmadan test amaclı tuketildiğinde sut tozu + nesquik ağızda topaklanma yapıyor hissiyatı verdi.
3. Urunun icerisinden cıkan olceğin uzerinde firma baskısı yok.
4. Urun etiketinde İNGİLTERE'Yİ , İNGILTERE olarak yazmışlar.
5.Piyasada kaliteli protein tozlarının cok sayıda sahtesi uretilmekte.
6.Urunun kutu altındaki bombeler amerikadaki teşir urunlerinin tasarımından farklı.
7. Urunun guvenlik jelatinini cıkarttığım'da sanki yapıştırıcı tutkal izleri gibi yuvarlak amator bir yapıştırma izleri mevcut.
8. Urun koruyucu kapak altında koruyucu kağıt mevcut değil.

Şuan icin kafama takılanlar bunlar, resimleri inceledikten sonra konuyla alakalı arkadaşlar bana yorum yazarsa sevinirim. Aramızda tartışıp bir sonuca varalım...