Arkadaşlar oncelikle hepinize iyi sosyaller. Ben 1.84 boyunda 16,5 yaşında 86 kilo bir gencim. Sorunum şu ki, benim karın ve bacaklarda kilolarım var. Diğer butun vucudum zayıf gozukuyor. Arkadaşlarım "fitness","vucut geliştirme" gibi sporları yapmamamı soyluyor. Nedenini sorduğumda ise "kasların gelişeceği icin bu sefer kas olarak kilo alırsın ve o kilo olur 95-100" diyorlar. O zaman bende dovuş sporlarına yonelirim diye duşunup tekvandoya gitmeye karar verdim ve aradan 2 hafta gecti. Hala kilo kaybım yok aksine 237 gram almışım. Ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum. İsimlerini tam olarak bilmesem de yağ yakıcı "whey" denen tozlardan mı yutsam, yoksa fitness'a başlayıp ek olarak gıda takviyesi mi alsam bilemedim. Beslenme konusunda deseniz genellikle kahvaltı yapmıyorum. Uyku duzenim bozuk olduğu icin sık olarak gece 3 gibi yatıp oğlen 2:30 gibi kalkıyorum. O saatlerde de yemek yiyesim olmadığı icin akşam 7-8 gibi karnım acıkıyor. Akşam 7-8 gibi bayağı bir yemek yiyorum ve tekrardan gece 3 gibi yatıyorum. Gunum hep boyle bir dongu icerisinde oluyor. Sizce uykumu duzene soksam, sabah protein ağırlıklı gıdalar alsam, akşam ise hic bir şey yemesem kilo verebilir miyim ? Bunu sormamın nedeni daha onceden denemiş olmam ve tekrardan fazlasıyla kilo almış olmam. Anlayamadım gitti. Spora başlayayım diyorum daha da cok kilo alırsın diyorlar. Diyet yapıyorum, akşam bir şey yemiyorum daha da fazla kilo alıyorum. Eğer benim gibi kilolu iken fitness'a veya vucut geliştirmeye başlamış Technopat Sosyal uyeleri bana tecrubelerini paylaşıp yardım ederlerse cok sevinirim. İyi sosyaller, iyi sporlar arkadaşlar