Arkadaşlar merhaba direkt konuya atlayayım. Yazın ben arkadaşımla beraber bir spor salonuna yazılacağız salonu daha belirlemedik ama bu hafta sonu sececeğiz bir tane. Benim şu an yağ oranım %28 vucudum gobekli, belim yandan yağlı kollarim hafif yagdan sallanıyor ve en kotusu goğuslerim cok buyuk. Goğuslerimin şekli neredeyse piramit olacak ucgen bir yapısı var bu yuzden biraz utanıyorum salonun ortamı nasıl? Cok dalga gecilir miyim? Gibi sorular dolaşıyor aklımda hep cunku goruyorum internette illaki her salonda en az birkac tane canavar gibi adamlar falan var veya fit olan var onlardan cok utanıyorum. Bir de şu hareketi yanlış yapıyorsuncular var onların gazabından falan korkuyorum da nasıl insanları yani iyi mi? Kotu mu? Başlangıcta insanlarla falan nasıl olmalıyım? Ne tur tipler falan var? Ortamı nasıl anlatabilir misiniz? Bilgi edinerek girmiş olayım salona hareketleri falan daha araştırmadım ağırsağlamın 5 carpı 5 diye bir programı varmış icine bakmadım hic de onunla başlayacağım gibi salon adabı falan diyorlar onları anlatabilir misiniz? Bir de şeyi de soracağım bilgili olanlara orneğin ben internetten hesapladım dedi ki yağ yakmak icin 1900 kalori gunluk alman lazım dedi. Ben de gunluk 1500 aldım ama makrolar eksik bunu yag yakmak icin 1900'e tamamlamam lazım mı? Bir de diğer bir durum var 1500 aldım ama makrolar tamam o zaman 1900'e tamamlamama gerek var mı? Son olarak da yağ yakmak icin de alınması gereken protein miktarı varmış onda gunluk protein acığı olursa doldurmak icin protein tozu satın alayım mı? Yoksa acık bırakıp obur gune mi geceyim? Şimdi başlamadım ama hep bir protein acığı oluşuyor cunku.