Merhaba arkadaşlar, ben Yiğitcan. Kilom 67 boyum 169 cm. 13-14 yaş aralğındayım ve yakın bir zamanda futbol altyapısına başlamayı duşunuyorum ama fikirlerinizi almak istedim. İlk olarak altyapı takımında futbol oynamak icin uygun muyum? Boyum kilom buna uygun mudur? Fena olmayan bir baldır kasım kasım var fakat adelelerim biraz yağlı. Bundan 4 ay once diyetisyene başladım ve 2 ayda 9 kilo vermiştim. Yağ oranım diyete başladığımda 19 du ama diyetisyen hepsini yağdan verdin demişti ondan sonra biraz kilo aldım fakat yağ oranım şu an ne bilmiyorum. Mevki kısmına gelicek olursak genellikle ofansif orta saha veya gobek oynarım. Şutlarım serttir fakat cok sert olan toplardan yuksekliği ayarlayamam. Frikiklerim fena değil. Genellikle tek pas oynamayı severim, yuksekten ara paslarım da fena değildir. Uzaktan şut cekmek de en sevdiğim şeylerden biri. Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi ve goruşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak yağ oranımı azaltmam icin ne yapmam lazım ve bana ek olarak yemek programı lazım olacak mı ?