Arkadaşlar sonunda bir bisiklet sipariş edebildim. 80 TL'ye idareten bir bisiklet almıştım oluyordu bisiklet. Onu 65 TL'ye satıp kendime YK Bisiklet'ten Kron XC150 V Fren aldım. Bugun istedim ve telefonla aradım boyumun 1.73 olduğunu soyledim onlarda bana 18" onerdiler. Siyah-kırmızı modelini aldım (@BilgisayarKurdu sağ olsun.)
Normalde sarı-siyah modelini soyluyordum sonra yorumlarda kırmızı modelini alın dediğini gorunce dikkatlice kırmızı modeline baktım ve kırmızının sarıdan daha iyi olduğunu gordum.
Bisiklet Pazartesi gunu elime ulaşıcak ve acıkcası bazı kaygılarım var bunlar ise şunlar.
1-Bisikletin %90'ı montajlı gelmeyeceği icin ve oturduğum yerde de (Batman) Kron bayisi olmadığı icin mecburen kenar mahalle bisikletine bırakmak zorunda kalacağım ve bu hic icime sinmiyor. 600 TL'ye cok buyuk emek vererek aldığım bisikleti onların eline teslim etmem benim icin cok kotu.
2-Bisikleti okul icin kullanamayacağım cunku okulum carşının orada ve bisiklet calma oranı %98'in ustunde. Hepsine teker teker selamlar.
[Alındı] Kron XC150 V Fren
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- [Alındı] Kron XC150 V Fren