Merhaba arkadaşlar,
İcimde olan bisiklet sevdasını maddi durumumun olmaması sebebiyle uzunca bir sure ertelemek zorunda kalmıştım. Uzun zamandır kullandığım Umit marka olup modeli belli olmayan bisikletimi artık emekli etmenin zamanı geldiğini duşunuyorum. Uzun yol yapmak istiyorum. (Uzun yoldan kastım arkadaşlarım ile Bursa icerisinde "onumuzdeki 2 - 3 yıl icin" 120 - 130 km civarı yol yapmak.) Ancak nasıl bir bisiklet alacağıma karar verebilmiş değilim. Bunun icin Hibrit bisikletlere goz gezdirmeye karar vermiştim. Uzun yollar yapmak istediğim icin beklide cok mantıklı bir secim olmayabilir. Ancak bilen kişilere sormanın daha yararlı olabileceğini duşunduğum icin sizlere soruyorum;
Bana şu anda kullanmak zorunda olduğum bisikletim gibi ağrı, zulum vb. durumlar yaşatmayacak ve uzun yolda beni zorlamayıp (yani zorlanmayı en duşuk derecede tutacak (Belirteceğim butceye gore)) bir bisiklet tavsiyesi bekliyorum.
İkinci el olarak almayı duşunuyorum. Sıfır olarakta alabilirim ancak kurların yukselmesi ile pek mumkun olmayacağını duşunuyorum. Bisikletten anlayan tanıdığım kişiler var. Profesyonel yarışlara katılıyorlar. Bana yardım ikinci el bisiklet bulabilirsem hasar vb. konular hakkında bakmak icin yardım edebileceklerini soylediler. Forumdaki konularda diğer arkadaşlara yardımlarını esirgemeyen @bilgisayarKurdu ve @bulut Uzer arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Butce: 550 - 700 TL arası. Biraz az olduğunu biliyorum. Ancak butcemi yukseltemeyeceğim bir durumum var.
Not: Bursa - Osmangazi de ikÂmet ediyorum. Goz onunde bulundurmanızı diliyorum.
İyi forumlar, hayırlı gunler...
Duzeltme: Boyum 1.79cm ve bacak boyum 91 cm. Sanırsam kadro boyu icin bunlar onemli.
550-700 TL Bisiklet Onerisi
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- 550-700 TL Bisiklet Onerisi