Merhabalar, Bir kac gun sonra bir bisiklet alacağım. Kilom yaklaşık 92 ve boyum 1.90 metre. Yaz geldi malum ve surekli koye gideceğim. Otobus veya arac ile gitmek yerine bisiklet ile yavaş, yavaş gitmeye karar verdim. Koy yolu engebeli ve taşlı. Bu yuzden bir dağ bisikletine ihtiyacım var. Benim aklımda Kron xc150 ve Salcano NG650 var. Alırsam zaten 2. el alabilirim bu ikisini, zira 600 TL butcem var. İkiside cok hoş bisikletler. Ancak donanımlarından pek anlamıyorum. Beni taşıyabilecek, ve cok olmasada albenisi olan bir mtb gerekli. Hor kullanma huyum yoktur. Elimden geldiği kadar bakımını yapar temiz kullanırım. Disk fren olması gerekli hoş duruyor. Boyuma ve kiloma uygun kadro boyuna sahip başka onerileriniz varsa onlarıda duşunebilirim. Bu butceye Carrefour'da satılan Paxton Z-300 var. bunun hakkında duşunceleriniz nedir ?
@bilgisayarKurdu @bulut Uzer Sosyalde bu konularda bilgili olduğunuzu duşunuyorum hocam. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkurler.

Paxxton z-300 link Paxton Z-300 26" Alm Shimano 21V Fume Carrefoursa.com ’da 21 vites 26''