Arkadaşlar sistem toplamak istiyordum ama babam YGS calışmam diye aldırmıyor. Telefon alayım dedim, ''yok alamazsın zamanını boşa harcarsın'' dedi. Ben de bisiklet almakta karar kıldım. Az once bu konuyu Salcano NG 650 İcin Arka Gobek Tavsiyesi | Sayfa 10 | Technopat Sosyal sonuna kadar okudum ve ağzım acık kaldı. İnşallah benim de boyle bir bisikletim olur . Şu an 350tl param var. Bu fiyat hicbir şekilde yetmeyeceğini biliyorum zaten. Hafta sonları gunluk 50tl calışıyorum para biriktiriyorum. Yani anlayacağınız ne kadar ucuza olursa o kadar cabuk bisiklet sahibi olabilirim. Şimdi sosyal'deki coğu konuya baktım ve geliştirilebilir bir bisiklet olsun istiyorum. Sosyal'e bakmadan once sıfır alırım kesinlikle derken ikinci el temiz bir alet almakta karar kıldım. Sizin onerileriniz ne olur başlarda 750-800tl kadar verebilirim. Daha sonra @bilgisayarKurdu gibi geliştirmeyi duşunuyorum bende . Biraz fazla uzun oldu ama ilk defa boyle bir bisiklet araştırmaya başladım onceden Salcano Hector vardı siz duşunun halimi .