Arkadaşlar 1-2 ay kendimi cok zorladım. 56 kilodan ancak ve ancak 59-60 kiloya cıkabildim.
Şuan yine 59 kilo falanım, daha yukarı cıkamadığımı gorunce zaten hevesi de kacıyor insanın.

Yaz gelmesi ile bisiklete tekrar başlamam da kesinleşti, yatırımımı yaptım ve kesinlikle bineceğim bisiklete.
Ancak 59 kilo vucudum bisikletten sonra 55'e kesinlikle ama kesinlikle duşecektir.

Ben de diyorum ki 150TL'ye beni 1 ay idare edecek bir protein tozu alayım. Karbonhidrat ağırlıklı falan besleneyim. Bisiklet ve evde amator olarak evde sporum zaten yapıyorum.

Acaba diyorum protein tozu, surekli bisiklet surmemin getireceği kilo duşuşunu durdurur mu?
Biraz olsun kilo olmama vesile olacaksa ben bu protein tozunu ay sonu alıp bisiklet ile beraber başlamak istiyorum. Ve 60 kilo bana gercekten yetmiyor artık.

Doktora gittim, vucudun gayet yerinde, sağlam. Hicbir sıkıntın yok, dert etmene luzum yok dedi.
Ama bu boyle cidden olmuyor. 60 kiloda takıldım arkadaşlar.
Ben burada yalnızca protein tozunun, spor ile birlikte kullanılmasının bana yararının olup olmayacağını merak ediyorum.