Merhaba arkadaşlar. 6-7 ay kadar once sokakta top peşinde koştururken sağ ayak bileğimi burktum. Burkulduğu gibi kendimi yere bıraktım ve o anın verdiği acıyla ayakkabımı cıkarıp buz koymak aklıma bile gelmemişti. Aynı akşam acile gittik kırık cıkık yok dedi doktor bi krem yazdı bi hap yazdı ağrı kesici. 5-10 gun normal şekilde yuruyemiyordum. Kremin bileğimdeki şişe etki etmesi baya uzun surdu ve sanırım etkisiz bi kremdi. Daha sonra krem kullanmayı bıraktım 2-3 ay kadar sureyle.

Benim asıl sorunum: ben sırf bu burkulma yuzunden duz yolda bile duzgun yuruyemez olmuştum futbol oynayamadım bu sure zarfında. En son illalah ettim dun gittim bi halı saha ayakkabısı aldım. Duzenli krem kullanıp futbol oynayıp spor yapmayı ayağımı alıştırmayı duşunuyorum fakat sağ bileğimdeki normalden biraz fazla olan şiş ve bileğimin-ayaklarımın artık cabuk yorulması beni korkutuyor.

Sizce ne yapmalıyım? İlac/merhem kullanıp sahalara donmeli miyim? Bunun yerine doktora gitsem yine krem yazıp geri gonderecek beni... Sonuc olarak artık futbol oynamak istiyorum ve ne yapmam gerek bilmiyorum. Ne dersiniz?