Oncelikle selamlar. Marvel sinematik evreni fanı olarak tum filmleri izledikten sonra pandemi nedeniyle yeni filmleri ne yazık ki internetten izledim. Fragmana gore film guzel duruyor ve sinemaya gidip izleyecek gibiyim. Sizce bu film nasıl olacak? Herhangi bir teoriniz var mı? Bu film icin bir beklentiniz var mı? Kendi teorimi aşağı tarafa bıraktım.
benim duşuncem 3 tane eski Spider-Man aktoru bu filmde oynayacak ve peter parker (tom'un canlandırdığı) en son Spider-Man far from Home (evden uzakta) filminde herkes tarafından bilinir hale geldi. Bu sebepten kendisi doctor Strange'in yanına giderek bunu engellemeye calışacak ancak buyu yapılırken doctor Strange'in dikkatı dağılacak ve diğer Spider-Man'ler Marvel sinematik evrenine gececek. Bu surecte yardıma ihtiyacı olduğu icin diğer Spider-Man'ler ile konuşması gerekecek.
resmi fragman:
Not: film icin beklenti yuksek gibi duruyor. Eğer beklentiler olmazsa aslında guzel bir film aklımızda kotu olarak kalabilir. O sebepten cok da beklentiye girmemek lazım.
Spider-Man no way Home nasıl olacak?
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Spider-Man no way Home nasıl olacak?