SPOILER YOKTUR
Yeni izledim ve şunu soyleyebilirim ki tukettiğim en kaliteli Witcher eseriydi.
Dizi zaten dandik Henry Cavill tek başına taşıyor, ilk sezondan ders alındı yeni sezonlarda Henry abimizin olmadığı tum sahneler gecilecek.
Ama filmin oyunlardan daha fazla tatmin etmesini beklemiyordum.
Onyargılı başlamıştım fragmanlar yuzunden cunku Vesemir'in gencliği bildiğimiz Dante klonu gibi duruyordu.
Ama bu onyargım cabuk kırıldı cunku Vesemir'in cocukluğunu ve nasıl bu kişiliği kazandığı oldukca tatmin edici bir şekilde aktarıldı.
Daha sonra Dante klonluğundan da sıyrıldı filmin sonlarına doğru yaşanan karakter gelişimiyle.
Aksiyon sahneleri muthişti kamera acıları kurgulanan sahneler ve estetiklik tam yerindeydi.
Şunu soylemeliyim ki Vesemir izlemesi Geralt'tan 100 kat daha eğlenceli bir karakter bunun sebebi malum Geralt'ın odun, (Geralt'ın kişiliği odun bilerek boyle yazılmış bir karakter boş karakter anlamında değil) Vesemir'in ise inişli cıkışlı ve aşırı renkli bir kişiliğe sahip olması.
Film bitince keşke yazar oyun haklarını temelli satmasaydı da Platinum Games'in yaptığı Hideki Kamiya'nın yonettiği Vesemir'in gencliğini oynadığımız bir Hack&Slash oyunu gorebilseydik dedim.
Vesemir ucup kacabilen bir karakter aşırı iyi kullanırdı Kamiya abimiz bunu cunku CDPR'ın eline kalsa Geralt gibi dans edermişcesine kılıc sallıyor ayağına kac vur yapan bir Vesemir gorurduk.
Gercekten aşırı iyiydi aksiyon sahneleri boyle bir eser gordukten sonra hakların Polonyalı bir studyoda oluşu uzdu, Japonlar mukemmel aktarırdı bu neredeyse bir Matrix karakteriymişcesine savaşan Vesemir'i oyun dunyasına.
Genel olarak puanım 8.5/10