Surprizbozan: Spider-Man: No Way Home Onceki filmlere gondermelerle dolu, asıl spoilerı zaten filmin icinde ve filmin oncesinde defalarca veren buna rağmen beklentileri yukseltip ustune bir de karşılayan muhteşem bir film olmuş. Eksikleri yok mu? Kesinlikle var. Finaldeki aksiyon sahneleri cok daha belirgin, cok daha iyi olabilirmiş.
Ozellikle Spider-Man 2 ve Spider-Man 3'un dovuş sahneleri daha fazla gosterilebilirmiş. Bir de film ortalarda falan durağanlaşıyor. Son olarak Spider-Man 1'in siyah kostumunun boğaz kısmı bazı sahnelerde oynuyor bildiğin. CGI olur da bu kadar mı olur? Rahatsız etti o goruntu beni. Bunlar dışında şikayetim yok. Gayet muhteşem bir filmdi. Fan Service'in dibi bu filmdi. Ne istediysek vermişler. Matt Murdock'ı gorunce heyecan arttı zaten. Ancak o kısımlar biraz geciştirilmiş gibi. Doc Ock cok iyiydi. Zaten kendi filminde de aklı yerine gelince insanları kurtarmak adına kendi olumune sebep oluyordu. MJ'i Spider-Man 3'un kurtarması, Spider-Man 2'nin, 3'e "Sen muhteşemsin (The Amazing)" demesi, "Buyuk guc buyuk sorumluluk getirir" mottosunun yeniden hayatımıza girmesi ve en sonunda Tony Stark'ın golgesinden ayrılıp kendi kostumunu diken, kimsenin tanımadığı Spider-Man olması beni ucurdu resmen. Bunun gibi sayamayacağım cok şey var. Biraz sohbet edelim, sayarız daha.