Arkadaşlar liste cok uzun olduğu icin buraya yazmadım. Linki aşağıda girip bakabilirsiniz. Diziler rastgele sıralanmıştır. Bircoğunu kendim yazdım fakat gerek hatırlayamadıklarım gerek yeterince yazamadıklarım oldu onlar icin internetten
biraz kopya cektim. Umarım beğenirsiniz. Bir de benim de cok iyi olduklarını bildiğim fakat listeye eklemediğim diziler var:
Supernatural, HIMYM, Friends, Shameless gibi. Bunlar gibi bazı dizileri izlemediğim ve izlemeyi duşunmediğim icin yazmadım. Yine bu konu altına bilinmediğini duşunduğunuz dizi onerilerinizi yazabilirsiniz.
Link: Diziler
Arkadaşlar bilgisayarda link duzgun bir şekilde acılıyor fakat mobilde acılmıyor bende. Sizde de mobilde link duzgun acılmazsa bilgisayardan girmeyi deneyin.
Exitiale Plaga dedi:
Arkadaşlar liste cok uzun olduğu icin buraya yazmadım. Linki aşağıda girip bakabilirsiniz. Diziler rastgele sıralanmıştır. Bircoğunu kendim yazdım fakat gerek hatırlayamadıklarım gerek yeterince yazamadıklarım oldu onlar icin internetten
biraz kopya cektim. Umarım beğenirsiniz. Bir de benim de cok iyi olduklarını bildiğim fakat listeye eklemediğim diziler var:
Supernatural, HIMYM, Friends, Shameless gibi. Bunlar gibi bazı dizileri izlemediğim ve izlemeyi duşunmediğim icin yazmadım. Yine bu konu altına bilinmediğini duşunduğunuz dizi onerilerinizi yazabilirsiniz.
Link:Dizi Onerileri
Ekleme:Arkadaşlar cok sacma bir hata yapmışım ve bunun farkına şimdi ancak varabildim. İnternette not defteri bulmuştum fakat bu not defteri kişiye ozelmiş ve benden başka kimse goremiyormuş. Şuan duzeltmiş olmam lazım inşallah beğenirsiniz bayağı uğraş verdim liste icin.
Genişletmek icin tıkla...
94 Dizilik Tavsiye Arşivi
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- 94 Dizilik Tavsiye Arşivi