Bugun bir tanesi daha dahil olmak uzere diğer filmlerinde hepsini dorduncuye bitirdikten sonra bunu yazma ihtiyacı hissettim hayatımda bu kadar iyi filmler gormedim ben ya coğunuz biliyor zaten bunları ama izlemeyen varsa izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
John Wick 1-2-3 (John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikcidir. Emekliliğinin tadını cıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altust olur. ... Artık kaybedecek hicbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında duşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın icine girer.)
Equalizer 1-2 (Aksiyon gerilim turundeki The Equalizer aslında 1980 ’li yılların populer dizilerinden biri olan The Equalizer‘ın film uyarlamasının emekli istihbarat gorevlisi Robert McCall ’un sokaklarda kanunu kendi tecelli ettiren bir adama donuşmesi ve genc bir fahişeye yardım etmeye karar verince de peşine Rus mafyasının takılmasını konu alıyor.)
Scarface (1980'li yıllarda Miami'de, Kubalı bir multeci olan Tony Montana'nın (Al Pacino), suc dunyasında yukselişini ve acgozluluğunu konu almaktadır.)
Matrix 1-2-3 ( 4 ' u onermiyorum ) - ( Ozet gecilmeyecek kadar karmaşık ama efsane )
İzlenmesini onerdiğim filmler
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- İzlenmesini onerdiğim filmler