Evet, GoT'un 7. sezonu nihayet başladı. Forumda da etkilerini goruyorum ben. @barış Tolon, @pantheon size soyluyorum.
İlk bolum "Dragonstone" yayınlandı. Bana gore gayet guzel bir bolumdu. İlk bolum olduğu icin biraz yavaş gecti ama bence gayet guzeldi.
Surprizbozan Oncelikle Arya'nın yaptıkları beni gercekten cok mutlu etti. Sadece Walder Frey'in olumu bende kızıl duğun intikamı hissi uyandırmamıştı. Bran'in duvara geleceğini zaten biliyorduk bu yuzden hic onemsemedim. Sansa ve Jon tartışıyor ama birbirlerden ayrılma ve buyuk bir farklılık bence soz konusu değil. Sansa'nın Baelish'i halledeceğini duşunuyorum. Cersei ve Jaime'nin arası acılıyor ki bu da beklediğimiz bir şeydi. Asıl beklemediğimiz şeyler bence Sam'in kısımlarında oldu. Sam'i oyle hic onemsemeyip bir hizmetci gibi calıştırmalarına gıcık oldum. Sonra o herifin ak gezenleri ciddiye almamasına gıcık oldum. Ama Sam gitti kitap caldı ve Jon'a ejderha camlarının nerede olduğu bilgisini verdi. Jorah'ı gorduk. Daenerys'e cok cok az yer verilmişti. Umarım diğer bolum daha cok goruruz.

Sizin duşunceleriniz neler?