Cakma Polisler (2014)
Tekrar tekrar izlediğim filmler arasındadır. İcine ceken bir senaryosu var. Konuyu gayet de guzel işlemişler ve konusu benim hoşuma gitmişti. (Şimdi fark ettim de bu film 8 sene once cıkmış. Yakında olurum ben daha fazla yaşamam herhalde. Sayılı gunlerim kalmış.)
STAR WARS (1972-2005)
Tek tek ele almaya calışsam sabahlamam gerekecek bir film serisi. Gercekten cok hoşuma giden bir seri. İzlemediyseniz boş vaktinizde izlemenizi kesinlikle oneririm. Seriye 4-5-6 1-2-3 olarak devam etmeniz filmin icine girmenizi sağlayacaktır.
Harry Potter (2001-2011)
İzlemeyeninizin olmadığını duşunuyorum. Daha fazla detaya girmeyeceğim.
JURRASIC PARK (1993- ++)
Guzel seridir. Kucukluğum bunlarla gecti.
Şimdiye kadar izlemiş olma ihtimalinizin yuksek olduğu filmler sundum. Zaten bunları izleyenler diğerlerini izlemiştir mantığı ile diziye geciyorum.
DİZİLER
LUCIFER
Anlayabileceğiniz uzere beni icine ceken ve severek izlediğim bir yapım oldu. Bundan 2 sene sonra unutup tekrar başlayacağım bir dizi oldu. Cok da guzel bir dizi. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
RAGNAROK
Yeni sayılabilecek bir yapımdır. Israrla yeni sezon tarihi vermiyorlar. Bunu da boş bir vaktinizde izlemenizi oneririm.
FLASH
Guzelim diziyi cop ettiler. Tebrikler. 4.sezondan sonra izlemeyin. Cok net soyluyorum.
ARKA SOKAKLAR
Hep yabancılardan gidecek halimiz yok. Arka Sokaklar'ı izlemediyseniz bir daha izleyemezsiniz. Buyuk ihtimalle olursunuz. Ama yine de bir goz atmanızda fayda var. İlk sezonları guzeldi. (Dizi 620 bolum 3'er saatten 1860 saat yapar. 77,5 gun aralıksız izlerseniz yetişebilirsiniz. Devamı gelecek.