Merhaba,
Orneğin eskiden, 1 yıl boyunca Super Lig maclarının tamamını ya da sadece takımının maclarını izleyebilirdin ve Digiturk sana gelip kurulum yapardı.
Televizyondan HD kalitede hicbir sıkıntı olmadan izlerdin.
Şu anda bu piyasa ne alemde ve bu kurulum işleri devam ediyor mu hicbir bilgim yok.
Son donemde web, cep, tablet olayları vs cıkmıştı.
Ama bu yontemleri kullananlar şikayetciydi hep. Orneğin telefondan izleyenlerin binlerce şikayetleri vardı.
Bu yuzden ben alacağım Digiturk paketini yine evimdeki televizyondan, hicbir sıkıntı olmadan HD kalitede yine izlemek istiyorum.
Tam olarak istediğim paket iceriği: Fenerbahce'nin euroleague maclarını izleyebilmek ve Super Lig'deki dort buyuk takımın maclarını izleyebilmek.
Aklımdaki soru:
Orneğin ben super ligde dort buyuk takımın maclarını izlemek icin paket aldım ama euroleague paketide alacağım. Bu paket birleşik olarak alınıyor mu ayrı ayrı uğraşmamak icin ve iki paket birden alınca indirim vs soz konusu oluyor mu?
Toparlamak gerekirse:
1-)Super Lig maclarında fb, GS, BJK, TS olmak uzere bu dort buyuk takımın maclarını izleyebilmek.
2-)Euroleague'da ise sadece Fenerbahce'yi izleyebilmek. Eğer Euroleague'da boyle bir secenek yoksa sorun değil, butun euroleague maclarını izleyebilmek.
3-)Web, cep, tablet gibi olaylara karışmadan evimdeki televizyondan, nasıl bir kanal seyrediyorsam o kalitede o şekilde izleyebilmek.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Digiturk sitesine girdiğimde cok fazla detay var ve direkt belli başlı yerlere yonlendiriyorlar, bizi arayın vs diyorlar.
Onların yonlendirmelerine kanmadan, bilgisi olan forum uyelerine danışmak daha iyi.
Tum Super Lig ve euroleague macları icin paket almak
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Tum Super Lig ve euroleague macları icin paket almak