Evet arkadaşlar diziyi bugun bitirmiş bulunmaktayım. Kitaplarını okumadım fakat 2.ve 3.oyunu oynadım o yuzden evrene biraz hakim olduğumu duşunuyorum.
Oncelikle ilk sorum oyun biliyorsunuz kitapların devamını anlatıyor yani dizinin de devamını anlatıyor. Ama oyunda olan bazı karakterlerin dizide olduğunu gordum. Mousesack (Ermion) ve Eskel gibi. Bu karakterlerin olduklerini gorunce hep geri doneceklerini duşundum, fakat donmediler ileride donecekler mi yoksa olduler mi?
2.sezonun sonunda Emhry Van Emreis'in Ciri'nin babası olduğu ortaya cıktı. Ben oyunu oynadığım icin bunu zaten biliyordum ama dizide bunu gizli tuttular. Anlamadığım şey Emhry neden Ciri'nin ailesini oldurttu? Kızının orada olduğunu bilmesine rağmen neden onu oldurtmeye calıştı?
Son olarak da Geralt ile Triss ilk olarak Kral Foltest'in kızının lanetini kaldırdıkları sıra tanıştılar. Fakat 2.sezonda Triss Kaer Morhen'e geldiği sırada butun Witcher'lar onu tanıyordu ama Foltest olayından sonra Triss ile Geralt hic karşılaşmadılar ne ara bu kadar samimi oldular o kısımları tam olarak anlamadım. Dizi sanki hikaye anlatımı konusunda cok acele etmiş gibi geldi siz bu konuda ne duşunuyorsunuz?