Surprizbozan: Spoiler Bugun filmi izlemeye gittim. Bayağıdır bekliyorum, Sonic'i aşırı severim.
İlk filmde hikayeden cok cocuk eğendirmek icin yapılmış gibiydi. Bu filmde hikayeyle ilgili şeyler var. Knuckes'ın en başta kotu olması sonradan ihanete uğrayıp, Sonic gibi onun da daha once sevdiklerini kaybetmesi yuzunden Sonic ve Tails ile muttefik oluyor.
Knuckles'ın ilk belirişi cok iyi bu arada. Ha, Tails demişken, Tails'in sesinin bir kız olması cok kotu olmuş bence. Tamam Tails ince sesli de, kız olacak kadar da değil yahu. Knuckles'ın sesini de cok beğenmedim. Biraz daha ince olabilirmiş. Knuckles'da sert bir karakter fakat o ses tonu bayağı kalın bence.
Hikaye konusunda ise, aynı Sonic'in orijinal hikayesindeki gibi 7 chaos zumrutlerinin birleşip ana zumrutu meydana getirmesi, zumrute sahip olan kişinin mutlak guce sahip olması falan mukemmeldi.
Ama şuna cok sinirlendim; ben bu filme super Sonic'i gormek icin gelmiştim neredeyse ama 2 saatlik filmde 5 dakika falan var delireceğim. Sonra Eggman'i yeniyor falan oralar iyi de, yendikten sonra zumrutu salıyor ya, o cok sacma. Ulan oyle bir guc bulmuşsun ki, şu dunyada o guce karşı cıkabilecek tek bir canlı yok. Ama olur mu efendim! Neymiş daha kucukmuş bu guc tehlikeliymiş falan. Tamam, hadi daha senin icin erken diyelim; ulan on binlerce canlının uğrunda can verdiği zumrutu dondurucuya koyup muhafaza etmek ne!
Umarım 3. filmde Sonic biraz daha buyur. Ve karşısına boss olarak ınfinite gelse cok guzel olur. Yanında Silver, chaos vs. ama buyuk ihtimal bu gercekleşmeyecek. Bir anda izleyiciler zumrutlerin hikayesini anlamadan Phantom Ruby olayına gecmek karışık olur. Tahminimce 3.filmde karşımızda Shadow olacaktır.
3. filmin geleceği kesin bu arada. 2024'un ilk ceyreğinde bekleniyor.
Sizin film hakkındaki duşunceleriniz nelerdir?
Surprizbozan Kirpi Sonic 2 filmi hakkında duşunceleriniz nelerdir?
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Surprizbozan Kirpi Sonic 2 filmi hakkında duşunceleriniz nelerdir?