Selam arkadaşlar bugun sizlere Testere yani Saw filmi hakkında araştırmalarımı paylaşacağım. Psikolojisi bozuk biri olduğumu actığım konulardan gorebilirsin neyse hemen konuya girelim. Testere filmini aranızda izlemeyen yoktur sanıyorum. Şimdi icinde gecen bazı mesajları size aktaracağım.
Oncelikle 1'den 7'ye kadar cıkmış olan butun Testere filmlerini dakikası toplandığında 666 dakika cıkar. Şimdi diyeceksiniz 666 ne anlama gelir diye buyrun; Kutsal Yazıların son kitabına gore 666, denizden cıkan yedi başlı ve on boynuzlu canavarın sayısı veya ismidir (Vahiy 13:1, 17, 18). Bu canavar “her kabile, her halk, her dil ve her millet” uzerinde hukum suren, dunya capındaki siyasal sistemin bir semboludur (Vahiy 13:7). 666 ismi, bu siyasal sistemin, Tanrı ’nın gozunde mutlak anlamda başarısız olduğuna işaret eder. Bu sebepten dolayı 666 rakamını genelde şeytana tapan insanlar kullanır.
2- Her seri bir oncekine gore 364 gun once cıkmıştır. Yani; Testere 1, 29 Ekim 2004'de Testere 2, 28 Ekim 2005'de boyle devam etmektedir en son cıkmış olan filmi Testere 7 22 Ekim'de cıkmıştır. 29-22 Ekim tarihleri arasında olan olayları, doğumları ve olumleri araştırdım.
29 Ekim Olum: Anton Szandor LaVey, gunumuz Satanizm'inin başbuğu. Şeytan Kilisesini kuran ilk insan.
3- Filmin 8'inci serisinin fragmanı duyuruldu. Fragmanı izledim ve biraz son film edası var gibi bu yuzden 21 Ekim'i de araştırdım fakat elime direk olarak bir sonuc gecmedi. Bu yuzden 8'in son film olmayacağı kanısına vardım. O zaman son film kac olacaktı? Bu hala bir soru işareti ama ilerleyen zamanlarda ona da bir el atmak isterim.
4- Testere 8 filminin jeneriği Marilyn Manson'ın Sweet Dream şarkısı olacağı hakkında bilgiler var. Testere'nin muzik yapımcısı şu an Charlie Clouser'dir. Charlie Clouser Marilyn Manson ile calışmıştır. Marilyn Manson dinleyenler bilir o da biraz şeytani şeylere yatkındır, aslında biraz değil tamamen o da bu işin icinde olabilir ama bunun icin net bir şey soylemek icin şuan erken o yuzden mecbur 21 Ekim'i bekleyeceğiz. Buyrun Marilyn Manson Sweet Dream ve sozleri;
Sweet Dreams
Tatlı Ruyalar
Sweet dreams are made of this
Tatlı ruyalar bundan yapılır
Who am I to disagree?
Ben kimim ki karşı cıkayım?
Travel the world and the seven seas
Dunyayı ve yedi denizi dolaştım
Everybody's looking for something.
Herkes bir şeyler arıyor
Some of them want to use you
Bazıları seni kullanmak istiyor
Some of them want to get used by you
Bazısı senin tarafından kullanılmak
Some of them want to abuse you
Bazıları seni kotuye kullanmak istiyor
Some of them want to be abused
Bazısı da kotuye kullanılmak
İlk kısım tekrar..
I wanna use you and abuse you
Seni kullanmak ve kotuye kullanmak istiyorum
I wanna know what's inside you
Senin icinde ne olduğunu bilmek istiyorum
Hold your head up, movin' on
Kafanı yukarı kaldır, ilerliyoruz
Keep your head up, movin' on
Kafanı yukarda tut, ilerliyoruz
Movin' on!
İlerliyoruz!
Soyleyeceklerim şuan bu kadar ileri ki donemlerde araştırmalarımı yine sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
up up.
Testere (Saw) Filmindeki Mesajlar
Sinema0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Testere (Saw) Filmindeki Mesajlar