20 Ekim 2021'de Antalya'nın Kepez ilcesi Altınova Orta Mahallesi Vadi Sokak'ta meydana gelen olayda, 2 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede oturan Yiğit Ahmet Acar ile uzaktan akrabası Erdoğan Ozturk, sosyal medya paylaşımları nedeniyle tartıştı. Tartışma uzerine Erdoğan Ozturk, 07 YTP 07 plakalı otomobiliyle Acar'ın evinin onune geldi. Ozturk ile Acar, evin onunde de tartışmaya devam etti. Yiğit Ahmet Acar, 2'nci kattaki evinin balkonuna cıkarak, 30 metreden pompalı tufekle Ozturk'un bulunduğu araca ateş actı. Tufekten cıkan sacmalar, Ozturk'e isabet etti. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekibi, Ozturk'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Gozaltına alınan Yiğit Ahmet Acar tutuklandı. 4'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen duruşmaya tutuklu sanık Yiğit Ahmet Acar katılırken, taraf avukatları ve mağdur yakınları da salonda hazır bulundu. Duruşmada tanık olarak dinlenen H.E., "Onumden beyaz otomobil gecti. Arabada bulunan kişi ağır kufurler etti. Silah patladı sonra bir silah daha patladı. Arabadaki kişinin kim olduğunu gormedim" dedi. Tanığın dinlenmesinin ardından Erdoğan Ozturk'un annesi U.A., "Adalete guveniyorum" dedi. Son sozu sorulan sanık Yiğit Ahmet Acar ise "Olayın bu dereceye gelmesini istemezdim. Pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Yiğit Ahmet Acar ’a 'kasten oldurme' sucundan omur boyu hapis cezası verdi. Sanığa haksız tahrik indirimi uygulanmadı. Duruşma sonrası acıklama yapan ailenin avukatı Ahmet Onaran, "Adalet tecelli etmiştir. Muteveffa hicbir sebep olmaksızın sanık tarafından 2 el ateş edilmek sureti ile oldurulmuştur. Dosya kapsamı bir butun halinde değerlendirildiğinden dolayı mahkemece hicbir takdiri indirim nedeni uygulanmamıştır. Kanunlarımızı cesaretli bir şekilde uygulayan, adaletin ve hakkaniyetin ışığında karar veren hakim meslektaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.