Arkadaşlar merhaba yaklaşık 9 ay once cort Action'a bas gitarı aldım. Gitarı aldığımda yanında Ibanez'in 10W amfisini de almıştım ve işimi goruyordu ancak 1 ay once for whom the bell tolls calmak istediğimde tona ihtiyacım oldu bunun icin jak kablosunu 3.5 mm ye ceviren bir donuşturucu alıp ASIO4ALL indirdim ve Guitar Rig 5 uzerinden tonlamayı ayarlayıp AUX ile amfiye bağlayıp sesi elde ettim. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi ses cok cılız, gecikmeli ve dip sesi bol oldu. Artık biraz ilerlediğimi duşunduğumden dolayı gitara dr Black beauties telleri alıp taktım tabii bunun yanında tel yuksekliğini, sap ayarını, entonasyon ayarını, manyetik yuksekliğini ayarladım. Yeni bir jak kablosu da aldım. Gitar sıfır gibi oldu. Artık kayıt almak istiyorum ve tonları daha temiz elde etmek istiyorum bu yuzden yardımızına ihtiyacım var. Ses kartı alınır mı alacaksam eğer ek olarak ne almam gerekiyor? Uygun fiyatlı onerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir? Ses cıkışını nereden almalıyım, mikrofon kullanmalı mıyım? Bu işleri gercekten bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bulabildiğim ses kartlarının linklerini bırakacağım bunları onerir misiniz?
MİDEX
BEGRİNGER UM2
BEHRİNGER UMC22
Ses kartı vs amfi vs prosesor
Enstrümanlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Enstrümanlar
- Ses kartı vs amfi vs prosesor