İnternette duşuk butceli(1000-1200) başlangıc icin sıfır elektro gitar arıyorum.
Metal tarzlarında calmak hoşuma gitmiyor, daha cok alternatif rock ve pop calmak istiyorum.

Squier MM Strat Sabit Kopru Siyah Elektro Gitar Kitabı ve Fiyatı Squier MM Strat Sabit Kopru Siyah Elektro Gitar kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Squier MM Strat Sabit Kopru Siyah Elektro Gitar eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
www.hepsiburada.com

SX Telecaster Elektro Gitar (2-Tone Sunburst) | doremusic SX Telecaster Elektro Gitar (2-Tone Sunburst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Muzik'te! Aynı Gun Kargo, Ucretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Secenekleri ile Guvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr

Ibanez GRX20W-SB Sunburst Gio Elektro Gitar Kitabı ve Fiyatı Ibanez GRX20W-SB Sunburst Gio Elektro Gitar kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Ibanez GRX20W-SB Sunburst Gio Elektro Gitar eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
www.hepsiburada.com

Xenon XNE3WH Stratocaster Kasa Elektro Gitar Kitabı ve Fiyatı Xenon XNE3WH Stratocaster Kasa Elektro Gitar kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Xenon XNE3WH Stratocaster Kasa Elektro Gitar eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
www.hepsiburada.com

Madison MEG-2TS Başlangıc Elektro Gitarı Madison MEG-2TS Sunburst Başlangıc ve oğrenci Elektro Gitarı
www.enstrumarket.com

Midex Ph-x Black Paket Elektro Gitar Set (Gitar Amfisi + Kitabı Midex Ph-x Black Paket Elektro Gitar Set (Gitar Amfisi + kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Midex Ph-x Black Paket Elektro Gitar Set (Gitar Amfisi + eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
www.hepsiburada.com

Cort G100Hhopbc Elektro Gitar (Kılıf Hediyeli) Kitabı ve Fiyatı Cort G100Hhopbc Elektro Gitar (Kılıf Hediyeli) kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Cort G100Hhopbc Elektro Gitar (Kılıf Hediyeli) eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
www.hepsiburada.com

Gibi gitarlar buldum yorumlara bakarak da alabilirim ama bilgim olmadığı icin bilenlere sormak da onemli onerilerinizi bekliyorum.
Not: Amfi var.