Kırşehir'de koyunlarına yol vermeyen husumetlisini oldurdu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kırşehir'de koyunlarına yol vermeyen husumetlisini oldurdu
-
21-10-2022, 18:41:58Kırşehir'in Kaman ilcesinde, gecen yıl 21 Aralık'ta ilceye bağlı İkizler koyundeki arazide hayvan otlatan ve aralarında husumet bulunan Furkan Korkmaz ile 43 yaşındaki Haydar Gundoğdu arasında tartışma cıktı. Tartışmanın kavgaya donuşmesi uzerine Furkan Korkmaz, tabancayla Haydar Gundoğdu'ya ateş actı. Ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan Haydar Gundoğdu, doktorların tum mudahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekiplerince gozaltına alınan cinayet zanlısı Furkan Korkmaz, cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkmaz hakkında 'kasten adam oldurmek' sucundan muebbet hapis istemiyle dava acıldı. Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde gorulen duruşmada tutuklu sanık Furkan Korkmaz hazır bulundu. Duruşmada sozleri sorulan Korkmaz, "Olay gunu koyumuzde hayvanları otlatırken Haydar Gundoğdu ve Mirze Gundoğdu ile karşılaştık. Koyunlara yol verme meselesi nedeniyle kendisiyle tartıştık. Sonrasında cıkan kavga sırasında Haydar Gundoğdu bana kufur etti. Aramızda arbede cıktı. Tabancasını cıkarınca ateş edeceğini duşunerek ben de yanımda bulunan tabanca ile ateş actım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum." dedi. DHA'nın haberine gore, mahkeme heyeti, eksik evrak nedeniyle duruşmayı 17 Kasım'a erteledi.