Uzun zamandır elektrogitar'a ilgim vardı ve cok istiyordum, 3 gun once ise elektrogitar sahibi oldum. Amfim ve gitarım hazır. Evde tek başıma elektrogitar oğrenebilir miyim? Oğrenmek icin hangi yolları, adımları izlemeli ve neler yapmalıyım? Bircok yerde ozellikle selim ışık'ın elektrogitar derslerini onerdiklerini gordum. Bir başka ise gitar dersi kanalının elektrogitar dersi kanalını da onerdiklerini gordum. Bu iki kanal bana oğrenmeme yardımcı olur mu?
Technopat'ta ise bazı konularda kursa gidilmemesi yanlış tutuş gibi vs şeyleri yaparak oğrenilemeyeceğini ve problem olacağını yazanlar oldu bu gercekten doğru mudur? Bazı konularda ise oğrenmek icin kursa gitmenin şart olmadığı, calmak icin ise calmak istenilen parcaların Tab'larını egzersizlerini yaparak geliştirilebileceği yazıyordu. Doğru tutuş şekli icin vs bir kursa gitmk şart mıdır? Cunku kursa gidip para vermek istemiyorum.
Son olarak, Ibanez grg170DX gitarım mevcut. Gelecek hafta sonu bakım ve tel değişimi icin bir muzik Shop'a vereceğim. Bu Gitar'a uygun hangi telleri taktırmam gerekiyor?
Evde sıfırdan tek başına elektrogitar oğrenilebilir mi?
Enstrümanlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Müzik
- Enstrümanlar
- Evde sıfırdan tek başına elektrogitar oğrenilebilir mi?