Selamlar, yıllardır rock muzik dinlerim ve universiteden dolayı cok boş vaktim kaldığından kendimi geliştirmek ve sevdiğim muzikleri calıp kendimi tatmin etmek adına elektro gitara başlama kararı aldım. Gunlerdir kafa patlatarak araştırıyorum fakat tam olarak bir şeyde karar kılamıyorum.
Oncelikle dinlediğim ve calmayı arzuladığım muzik grupları Rock ve turevlerinden;Pink Floyd, Scorpions, Guns N' Roses, Camel, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, , Deep Purple, Nirvana tarzı gruplar.
Temelde bu gruplar olsa da biraz daha esnek tercihleri de goz onunde bulundurmanızı rica ediyorum. Orneğin; Muse, Radiohead, RHCP gibi daha alternatif gruplar ve Accept, Iron Maıden, Steelheart gibi biraz daha sert olabilecek grupları da dinlemeyi ve calmayı isterim. Tabi onceliğim ilk yazdığım gruplar.
Ve Still Got The Blues gibi parcaların tonlarını yukarıdaki yazıyı baz alarak onereceğiniz gitar ile cıkarabilir miyim? Tamamen opsiyonel.
Gercekten yardım etmek isteyen ve musait arkadaşlar Spotify linkinden dinlediğim muzikleri birazcık kurcalayabilirler.
Alternatif Listem
Kulağıma hoş gelen gitar listesim
Butceye gelirsek; Butcem gitar icin 1000TL civarında, ne kadar altında kalırsa alacağım Amfi o kadar kaliteli olur diye duşunuyorum. Amfi icin de gitarla birlikte oneride bulunursanız ona da maksimim 400TL ayırmayı planlıyorum. Planım ikinci el alıp daha kaliteli bir gitara sahip olmak. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Başlangıc seviyesi elektro gitar tavsiyesi
Enstrümanlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Enstrümanlar
- Başlangıc seviyesi elektro gitar tavsiyesi