Merhabalar, amator olarak muzikle uğraşıyorum (amatorunde amatoru diyebiliriz ) şu ana kadar yaptığım muzikleri youtube'da bulunan "Free" olarak adlandırılan hazır alt yapılı muziklerle yaptım. Artık gitar calmayı oğrenmek istiyorum ve buna da cok heveslendim. Daha onceden hic gitar calmadım ve butcem 300-350 TL arasında bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
yusuf551 dedi:
Merhabalar, amator olarak muzikle uğraşıyorum (amatorunde amatoru diyebiliriz ) şu ana kadar yaptığım muzikleri youtube'da bulunan "Free" olarak adlandırılan hazır alt yapılı muziklerle yaptım. Artık gitar calmayı oğrenmek istiyorum ve buna da cok heveslendim. Daha onceden hic gitar calmadım ve butcem 300-350 TL arasında bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
Genişletmek icin tıkla...

Ben biraz internetten bir kac gitar araştırdım, linklerini aşağıya bırakıyorum bunlara bakıp bana hangisinin iyi olduğunu soyleyebilir misiniz? sizden de onerileri bekliyorum tabikide

Garcia LC 3901 CBK Cutaway Siyah Klasik Gitar

Gitar Klasik Naturel DNZ275N Donizetti

Manuel Raymond Klasik Gitar Siyah MRC275BK

Garcia LC 3901 BK Siyah Klasik Gitar

Barcelona Lc 3900 Cbk Cutaway Klasik Gitar Seti (Gitar-Kılıf-Kapo-Gitar Metodu-Akort Cihazı-Pena)

Barcelona LC 3900 BK Klasik Gitar

300-350 TL civarı klasik 4/4 gitar arıyorum. Sizlerde yardımcı olursanız cok sevinirim