Herkese merhaba.
Oncelikle 31 yaşındayım, universite yıllarında ilk defa gitar ile tanıştım, o donemde siyah bir Cort x6 almıştım, yine o donemde tek tuk gitar dersleri aldım ama cok uzun surmedi bu dersler. Ortaokul yıllarından beri kısa/uzun sap bağlama da caldığım icin kendi cabalarımla belirli bir duzeye kadar ilerlettim gitar işini. Hani belirli bir duzey diyorum ama anca basit akorlar ile ritim atabiliyorum, cok heves ettiğim bazı parcaların soloları icin cok uğraşmıştım, az cok onları calmaya calışıyorum. Ama bu şekilde yarım yamalak iş yapmayı hic sevmiyorum. Dolayısı ile daha sistematik ve herşeyi baştan alarak calışmak niyetindeyim.
Gitar dersi almak istiyorum ancak ozel ders almak icin her zaman uygun ve boş vaktim olmuyor malesef. Tamamen anlık, duruma bağlı olarak, ne zaman musait olursam o zaman calışabileceğim şekilde bir ders sistemine ihtiyacım var, bu da sanırım sadece online dersler ile olabilir diye duşunuyorum.
Bu bağlamda Nate Savage diye bir abimizin online gitar dersleri varmış, o gozume ilişti. Sanırım bu kısım belirli bir duzeye kadar getirdikten sonra insanın iştahını kabartıp şuraya yonlendirmek amacıyla oluşturulmuş. Zira burada cok daha detaylı bir calışma programı var gibi gorunuyor. Tam istediğim şekilde, en baştan başlayıp sistematik bir şekilde ilerliyormuş dersler. Licklibrary diye bir yer de var ucretsiz, ama orayı inceleme fırsatım olmadı, ona da bakacağım.
Bu arada calışmalarımı sadece elektro gitarım ile yapmak istemiyorum. Ozellikle klasik gitar tonlarını cok sevdiğim icin bir tane de elektro klasik gitar almayı planlıyorum. Şuradaki mesajda iki gitar arasında kaldığımı belirtmiştim.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, hayırlı Cumalar.