Gitara Başlıyorum
Enstrümanlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Enstrümanlar
- Gitara Başlıyorum
-
21-10-2022, 17:58:44Arkadaşlar, gitara başlıyorum fakat aklımda birkac soru var. Arkadaşlarla (ozellikle 3'u kız) bir grup kuracağız ve okulların festivallerine katılacağız. Kızların 3'u de keman calıyor. Bir arkaşım da org calıyordu eskiden belki onu devam ettirebilir ama sorun ben de. Gitara başlayacağım zaten grubun da acelesi yok seneye başlayacağız yarışmalara. Şu sıralar grup icin oğrenme ve antrenman olarak gececek. Benim sorum şu, gitara klasikten mi, akustikten mi yoksa elektrodan mı başlamalıyım? Bu arada kızlarla konuşurken ateşin başında dinleriz artık dediler bana, elektroyu amfiyi derken ateşin başına goturemem taşıması cok ağır olur ve ateşin başında da calınacak bir gitar değil. Yani taşınabilmesimi istiyorum o yuzden elektroya sonra gececeğim. Once klasik veya akustikten başlayayım diyorum siz ne dersiniz? Ayrıca grubumuz rock, country tarzı şarkılar calacak yanı ne cok slow ne de metal gibi ağır. Buna gore tavsiye verirseniz cok sevinirim. Acıkcası şu an akustik daha havalı geliyor.