Ben bu muziği cok ama cok aradım, lyrics sitelerine bile hatırladığım kısmı yazıp sayfa sayfa aradım bulamadım. Tahminimce bu dinlediğim muzik amator bir grup veya oyle lise/universite gencleri tarafından yapılmış olabilir cunku lyrics sayfalarında bulamadım veya dibine kadar inmediğim icin goremedim. Ben şarkıyı bir anime AMV'sinde gordum, anime Black Clover'dı. Şarkının başlangıcı boyle Drowning pool'daki dayının kalın bir screamo'su gibi değilde hafif Chester Bennington gibi hafifimsi gibiydi. Şarkının başlangıcında "There was a time" veya "It was a time" gibi tarif ettiğim hafif screamo ile normal ses tonunda karışık bir ses ile soyledikten sonra normal ses ile sozlerini devam ettirirken Akame ga kill'deki Tatsumi'nin cığlık atması gibi mi diyeyim yoksa animelerdeki duygusal cığlık atmalar gibi viyaklama cığlık tarzı gibi mi diyeyim, sozlerinde o şekilde viyaklıyordu bu kişi (doğru tabir değilse kusuruma bakmayın, dalga gecmek icin yazmıyorum nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum). Tabi şarkı boyle sakin ilerlerken heyecanlı aksiyon hale gelince tam screamo şeklinde soylemeye başlıyordu. Youtube'daki şarkının klip kapağında boyle nasıl diyeyim "haunted" derler ya he işte boyle terkedilmiş korkutucu bir gemi gibi bir fotoğraf vardı. Black Clover'ın neredeyse 100 tane AMV'sine baktım bir turlu bulamadım, lutfen bulmama yardım eder misiniz?

(Not: Başta bahsettiğim sozler dışında başka sozlerini hatırlayamıyorum maalesef.)