Samsun'da yaşayan 20 yaşındaki Fahri Can Kesgin, losemili cocuklar icin dikkat cekti. Saclarını uzatırken gorduğu bir yazıdan etkilenen Kesgin, sacını bağışlamaya karar verdi. Samsun Losemili ve Kan Hastalıklı Cocuklar Derneği'ne giden genc, bu isteğini dile getirdi. Kesgin burada, yıllardır losemili cocuklara peruk yapan Kuafor Huseyin Alkan'a yonlendirildi. Huseyin Alkan ise sacı teslim alarak bir losemi hastası cocuğa peruk yapacak. 3,5 bucuk yıldır saclarını uzatma aşaması kaydeden Fahri Can Kesgin, "Saclarımı daha iyi uzatabilmek icin internetten videolar izliyordum. Bir videonun altında yorum olarak bir kişinin saclarını bağışladığını yazdığını gordum. Bundan etkilendim ve bende bağışlamaya karar verdim. Sabır ve sukûnet ile sacımı uzattım. Sizler de destekci olabilirsiniz. Samsun'daki genc, saclarını losemili cocuklara bağışladı
İnşallah alıcısı da mutlu olur. Bir hayır duasını eksik etmesin. Benim gibi sacı uzun olan milyonlarca insan var. Herkes, sacını bağışlasın. Losemi hastasının birinin yuzunde gulumseye sebep olursam ne mutlu banadır. Emeği gecenlere teşekkur ederim" dedi.