Merhabalar sayın arkadaşlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Oncelikle başlıkta gorduğunuz uzere Technopat Sosyal icin bir calma listesi (playlist) oluşturmak istiyorum. Surprizbozan: Oluşması icin calma listesinde bulunmasını istediği şarkının bulunmasını istediği şarkının YouTube linkini atmasını istiyorum cunku calma listesini YouTube uzerinden oluşturacağım. Lutfen atar mısınız? Bu arada dili turu hic fark etmiyor calma listesini yaptığım zaman yeni konu olarak linkini atacağım. (Niye yapıyorsun, ne gerek var diye soracak olan arkadaşlar; yeni yeni muzik turleri tanımak istiyorum. Hem ben hem siz yeni muzik turleri tanıyın diye yapıyorum.) Oluşması icin calma listesinde bulunmasını istediği şarkının bulunmasını istediği şarkının YouTube linkini atmasını istiyorum cunku calma listesini YouTube uzerinden oluşturacağım. Lutfen atar mısınız?
Bu arada dili turu hic fark etmiyor calma listesini yaptığım zaman yeni konu olarak linkini atacağım.
(Niye yapıyorsun, ne gerek var diye soracak olan arkadaşlar; yeni yeni muzik turleri tanımak istiyorum. Hem ben hem siz yeni muzik turleri tanıyın diye yapıyorum.)
Technopat Sosyal calma listesi icin şarkı onerisi
Müzik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Technopat Sosyal calma listesi icin şarkı onerisi