Gectiğimiz gunlerde Spotify'ın tasarımında yenilikler oldu. Telefonda ne zaman paylaşıldı yenilikler bilmiyorum ama bilgisayara bu ozellikler birkac gun once geldi.

Spotify bilgisayar guncellemesi sonunda geldi Başlıkta her şey mevcut. Gonul isterdi ki eski SS'lerimden cıkartıp eski vs yeni kıyaslayayım. Fakat bunu inceleme amaclı yazmıyorum sadece haberiniz olsun diye soylemek istedim. Şimdi bazılarınız soracak nasıl guncelledin diye. Hic guncellemedim PC'yi actım arkada şarkı acıp dinlemek...
www.technopat.net

Hatta yukarıda bıraktığım linkte bunun hakkında bir blog acıp paylaşmıştım.
Fakat fark ettim ki bu guncellemede bircok kişi memnun olmamış cunku aşırı derece bug'la dolu.
Başka forum sitelerine de baktım ve bircok kişide de bug olmuş.
Fakat Spotify gibi koca bir şirket bunların farkında değilmiş gibi geldi.
---------------------------------------------------------------------------
Tamam şimdi asıl konuya doneyim.
Benim bir suru playlistim var
Az once Valorant oynarken arkada bir şeyler acıp dinlemek istedim fakat fark ettim ki karışık modda dinlerken kendi playlistinizde herhangi bir şarkıyı acıp dinliyorsunuz, o actığınız şarkı bitince "kendi playlistiniz icinden rastgele" bir şarkı acması lazım Spotify'ın fakat bende hic olmayan şarkılar acıyor.

Arada bir Kore şarkıları, K-Pop falan acıyor fakat benim bunlarla hic alakam bile yok. Bu bug sadece bende mi oldu yoksa başkarında da oluyor mu bilmiyorum.
Hatta bunu yazarken bir bug daha keşfettim ama ona ozel konu acmam gerekir mi yoksa yorumlarda mı yazayım bilemedim.