Super Lig'de Fenerbahce ile iki, Beşiktaş ile de bir kez şampiyonluk elde eden ve bir donem Bursaspor'u da calıştıran Alman teknik direktor Christoph Daum, kanser hastalığıyla mucadele ettiğini acıkladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir sure once konan teşhisin ardından tedavisinin başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran 69 yaşındaki futbol adamı, bu surecte mahremiyetine saygı beklediğini soyledi. Daum,
"Size ozel bir mesaj vermek istiyorum. Ne yazık ki rutin bir muayenenin bir parcası olarak kanser teşhisi aldığım icin son birkac ay icinde gozlerden uzak yaşadım. Teşhisi oğrendiğimizden beri Prof. Dr. Jurgen Wolf ve CIO Koln ekibinin guvenli ellerindeyim. Tedavi bana cok iyi geldiği icin mutluyum." dedi.

Alman teknik adam,
"Beni bilirsiniz. Ben bir savaşcıyım. Bu meydan okumayı tum iyimserliğimle ve tum gucumle karşıladım. Bu nedenle, mumkun olan en kısa surede iyileşmek icin mahremiyete ihtiyacım olduğ gerceğine saygı duymanızı rica ediyorum. Desteğiniz icin teşekkur ederim." ifadelerini kullandı.

Son olarak sevenlerine bir mesaj gonderen Daum,
"Hepinizi uyarıyorum. Kanser tedavisine zamanında başlayın." sozleriyle konuşmasını noktaladı.