Merhaba arkadaşlar. Az bilinen fakat cok sevdiğiniz, başarılı bulduğunuz şarkıları bu konuda paylaşırsanız yeni şarkıları keşfedebiliriz.
Benim en cok sevdiğim ve nispeten az bilinen şarkılar aşağıdadır.
Eko Fresh'in "Koln Kalk Ehrenmord" şarkısı benim icin cok değerli. Sozlerini tam olarak anlamasam da toplumda yaşanan Tor'e cinayetleri gibi olayları anlatıyor. İlk once Turkce sozlerine bakmanızı şiddetle oneririm. AK-47'nin "Russian Paradise" adlı şarkısı. Kendisini uzun yıllar once (Korona yokken) yazlıkta altımda şort, guneş hafif batmış, arkada dalga sesleri, boş yazlık sokaklarında gezerken dinlerdim. Bu şarkıyı dinlerken eski anılar gozumde canlanır, kendimi tatilde gibi hissederim. Şiddetle tavsiye ederim. Massaka'nın "Euer Sektor" adlı şarkısı patlamamış olmasa da kulağıma cok hoş geliyor, ozellikle giriş kısmı. Gaza gelip Viyana'yı alırken bir yandan da efkarlanıyorum, tuhaf fakat guzel bir şarkı. Belki duymuşsunuzdur fakat arada bir acıp dinlediğim "Vice Deniz Kızı" adlı şarkının anlattıkları cok uzucu fakat anlatılan olay şarkıyla beraber cok uyumlu olmuş. Aklıma daha fazla şarkı gelirse eklerim. Şu an başlıca olanlar bunlar.
Az bilinen ama cok guzel şarkılar
Müzik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Az bilinen ama cok guzel şarkılar