Merhabalar herkese;
Bilmiyorum bu normal mi ama ne kadar denediysem de hip hop dinleyemiyorum. Dinleyenlere kesinlikle saygı duyuyorum ama ben o arkadaki her saniye metronom gibi calan tıs tıs tıs sesine aşırı irite oluyorum, ha bire b... f... duymaktan hoşlanmıyorum ve Autotune'dan da hoşlanmıyorum. Ayrıca coğu şarkının tekrar ettiğini duşunuyorum. Yanlış anlamayın 80'lerde 90'larda cıkmış cok guzel hip hop parcaları var ama modern hip hop icin bu sayı cok az 80'lere 90'lara kıyaslarsak (Benim bakış acımdan yapılmış bir eleştiridir, kesinlikle ozneldir).

Hip hop'a şans veriyorum hep ama olmuyor tutmuyor bende. Arkadaşlarımın hepsi hip hop dinliyor ve beni bu durum ortamlardan, sosyal hayattan uzaklaştırıyor. Cocukken ben hip hop değil de Beatles, Everly Brothers, Bob Dylan, Paul Anka falan dinledim. Babam hayranıdır ve arabada hep CD'leri olurdu. Alışkanlıktandır ben hala rock/metal dinliyorum ve sorularım şunlar:

Sosyal ortamlarda muzik konusu acıldığında Fransız kalmamak icin ne yapmam lazım?
Hip hop sevmemek antisosyallik mi?

Tamam dunyanın sonu değil ama bu sorun canımı sıkmaya başladı artık. Zaman ayırdığınız icin şimdiden teşekkur ediyorum.