Metal Muzik Hakkında Yorumlarım
Müzik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Metal Muzik Hakkında Yorumlarım
-
21-10-2022, 13:50:51Merhaba, hayatımda şu zamana kadar hic metal muzik dinlemedim. İllaki bir yerde karşılaşmışımdır ancak aklıma hic yoktu. Arkadaşım yanımda son ses metal actı (ağır olanlarından) ve o an bir tık metalden uzaklaştım. Guzel hoşuma gidecek parcalar olabilir ancak o actığı Metal'in ne ismini biliyorum ne de soyleyeni. Sanki kusarken aynı anda bağırıyor gibi bir ses cıkarıyor, kelimeleri belli olmuyor. Arkadaki elektronik gitar sesi bir tık hoşuma gitti acıkcası. Ancak o bağırma sesi beni gercekten sinir etti. Sizce bu bir sanat mıdır? Sanata saygım sonsuz, ancak (bence) pek de iyi bir alan değil metal muzik. Yine diyorum burada yazdığım her şey tamamen oznel yargı. Bir şarkıdan tum metali mi yorumluyorsun? Diyenler olabilir. Hayır tabii ki de. Bir cok metal dinledim ancak "o tarz" hoşuma gitmedi. Sizin metal hakkındaki duşunceleriniz nedir? Veya bir metal parcası onerebilir misiniz "duşuncelerini tamamen yıkacak" diyerek. Gercekten nefret eden veya gercekten aşırı bağımlısı olan var mı? Teşekkur ederim. (Nefret soylemli bir şekilde yorumlamazsanız sevinirim. Burada yazdığım her şey kendi duşuncelerimden oluşuyor.)