Cevremdeki insanlar genelde sacma sozlerden oluşan şarkıları dinliyorlar ve ben bunun nedenini cidden merak ediyorum. Yabancı dinlersiniz ona bir şey demem cunku anlamlarını bilmezsiniz fakat ritim olduğundan dinlersiniz ama Turkce şarkılar cidden berbat genel olarak. Bir tanesinde "Ya ya ya sen cok seven" diyor. Cidden anlam veremiyorum yani bir insan bu kadar mantıksız şarkıları neden dinler? Bir de neden bu sacma şarkılar hep "Aşk" temalı olur? Sozleri sacma olduğu kadar soyleyen "Sanatcı" ses olarak sınıfta kalıyor bence ama yine de dinleniyor. Bizim insanımız cidden değerli şeyler aramıyor. Ne damak tadımızı ne kulak zevkimizi biliyoruz. Yani bir kafeye gidiyorum oranın cayları berbat ve bircok insan cay iciyor aynı şey muzikte de oyle. Ne zaman bir şeylerin farkına varacağız? Yabancı Vlogları izliyorum adamlar işte "Buranın şuyu guzel buranın şu iceceği guzel diyorlar". Bizim kafelerde boyle bir şey yok neredeyse. 100 tane kafeden ancak 2-3 tanesinin cayı guzeldir ki onları bile hatırlamıyorum İşletmelerinde boyle amacı yok. Adam leş gibi caydan 3 TL istiyor neyse olay muzikten damak tadına geldi Bir tek ben mi boyle duşunuyorum?