あの声はどこから来て? どこへ消えていくのだろう、いつも? (I wonder where that voice comes from? And where is it always fades away to?) Bu kısım cok melodik geliyor ve cok hoşuma gidiyor. Kac kere duyarsam duyayım sıkmıyor, her seferinde ''gecmiş ve şimdi birbirine ancak bu kadar guzel bağlanabilirdi'' diye duşunuyorum. Kişiyi icerisine ceken buyulu ve gizemli bir yanı da var. Harbi, nereden geliyor o ses acaba ve her seferinde nereye doğru soluyor?

Cok sevdiğim bir Japon Shoegaze şarkısını paylaşmak istedim. Ozellikle 3:16'daki o donuşum vasıtasıyla ortaya cıkan saf duyguları deneyimlediğimde uzuluyorum ve bana hissettirdiklerini kelimelere dokemediğim icin de seviniyorum bayağı. O kısım melankolik ve nostaljik olarak bir ağırlık barındırıyor icerisinde ve cok seviyorum bunu. Yaşam karşısında eskiden hissedebildiğim şeyleri ozlediğimi fark ettiriyor bana. Bazen var olduğumu unutmak istiyorum ve aynı şekilde genel olarak şarkının tamamı yaşatıyor bana bunu. Bazen bir Ânın bana hissettirdiklerinin butun farkındalığı ve bununla beraber o Ân hakkındaki karışık his ve duşuncelerim, bir saniyeliğine de olsa gozumu kapattığımda hucum ediyor zihnime. Kendimle yalnız kaldığım, sonsuza kadar suren ancak kısacık bir karanlık gibi. Bunu da bu şarkıda bolca yaşadım. Enstrumantal muziklerden bana hissettirdiklerini dile dokemediğim icin kacardım eskiden. Şimdi ise tam da bu sebepten dolayı sıkı sıkı sarılıyorum onlara. Mukemmel bir şarkı.

Albumun ismi World Is Yours, toplam 22 dakika ve YouTube'de bulunmakta. 23 Haziran 2021'de albumun Spotify'a geleceği soyleniyor, guzel bir haber.