Selam arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum.
Kucukken cok severek oynadığım bir oyun vardı, ismi "Crazy Flasher 3"; belki siz de oynamışsınızdır. Sokak dovuşu gibi bir oyun. Bu oyuna yıllar sonra tekrar bakma isteğim geldi. Oyuna gireyim dedim, ilk hikaye bolumune girdim ve ilk hikaye modundaki bir muzik beni cok etkiledi. Aşırı beğendim fakat Spotify'da şarkı acılmıyor, şarkının ustune bastığım zaman "Bu icerik kullanılamıyor." diyor. Linki bırakıyorum, isteyen baksın. Belki bende sorun vardır.
YouTube'a ismini yazarak aramayı denedim, bu sefer bir şeyler buldum ama şarkı tam değildi, bir garipti. Onun linkini de atıyorum:
Dakika 1.06'ya kadar dediğim şarkı calıyor, sonra başka şarkılar giriyor.
Muziği Shazamlayarak buldum. Spotify olmuyorsa ITunes'a bakayım dedim ama orada hesabım olmadığı icin bakamadım. iTunes hesabı olan birileri varsa şu linkten God Father şarkısına bakarsa cok sevinirim: Shazam
Şarkı attığım YouTube linkindeki gibi tam mı değil mi, dinleyen birileri soylerse ya da bu şarkıyı bir yerde duyduysanız ve ismini biliyorsanız cok sevinirim. Buraya kadar okuyan herkese teşekkur ederim.
Şarkıyı buldum arkadaşlar asıl şarkı Riu Carter e ait değil imiş neden Shazamda o cıktı hic bilmiyorum ama belki yolunuz duşer de burayı gorursunuz şarkıyı beğenirsiniz diye bırakıyorum Youtube linkini buraya
Riu Carter God Father şarkısı ya da albumu nereden bulunur?
Müzik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Riu Carter God Father şarkısı ya da albumu nereden bulunur?