Prova studyosuna gidilmeli mi?
Müzik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Prova studyosuna gidilmeli mi?
-
21-10-2022, 12:52:17Arkadaşlar selamlar biz 3 acemi gitar calan arkadaş bir mekanda buluşup kafamıza gore takılmak gitar calmak sohbet edip beraber bir şeyler yapmak istiyoruz bunun icin İstanbul kadıkoy'deki bazı studyoları araştırıyoruz. Benim bir elektro gitarım var diğerlerinin de akustik gitarı var, derdimiz şu ki benim gitarı calabilmem icin amfimi takabileceğim prizi olan musait bir yere ihtiyacım var bu yuzden bir studyo arıyoruz. Jupiter studyo isimli uygun bir mekan da bulduk aslında lakin kafamızdaki soru şu ki bu gibi studyolara genelde profesyonel olsun olmasın en azından muzik grupları ve bu işi iyi bilen abiler ablalar gidiyor ancak bizim gibi 3 acemi arkadaşın prova amaclı bir şeyler yapıp takılması icin boyle bir studyoda oda kiralaması abes kalır mı? Yani kaygımı anlamışsınızdır takılmak icin orayı meşgul etmemizden sorun doğar mı? Kaygım studyo sahiplerinden terslenmek gibi değil ama boyle şeyler yaşanabilir mi diye merak ediyorum. Care olarak başka bir oneriniz olursa acığım. Şimdiden cevaplarınız icin cok teşekkur ederim